Becsavarható fűtőtest

A kompakt szerkezeti felépítésnek és a magas teljesítmény értéknek ( W/cm2 ) köszönhetően ideális megoldás a folyadékok melegítéséhez a becsavarható fűtőbetét . Beépítésnél ügyelni kell hogy a fűtőbetét ne érintkezzen a tartály falával és a lehető legjobb folyadék áramlás legyen biztosítva, ezzel a hőleadás is optimálisabb lesz a folyadék és a fűtőbetét között.

Bővebben
Becsavarható fűtőtest

Csőfűtőtest

Egyenes vagy hajlított formában. Tűzhelyekbe, bojlerekbe, fritőzökbe, hűtőberendezésekbe, kemencékbe stb. Maximális hossz: 5400 mm. Átmérő: 6,5 - 8,1 - 8,5 - 10 - 12 - 14 mm. Csatlakozás: csúszósaru, kábel, menet, becsavarható fej

Bővebben
Csőfűtőtest

Bordázott fűtőtest

Elektromos fűtőbetéteinkkel egyéni megoldásokat kínálunk Önnek a legegyszerűbb típusterves melegítőktől a komplex gyártósori termikus eljárásokig.

Bővebben
Bordázott fűtőtest

Patron fűtőbetétek

Melegcsatornás szerszámok és ipari gépek fűtéséhez. Alkalmazási terület: vegyipar, csomagolóipar, műanyagipar, nyomdaipar stb. Átmérő: 6-30 mm. Kivezetés helye: egyoldali vagy könyökös Kivezetés típusa: - kábel: 200 °C-ig szilikon, 200°C felett üvegszálas szövet - csavaros

Bővebben
Patron fűtőbetétek

Palást fűtőtestek

Alkalmazási terület: hengeres munkadarabok, kör keresztmetszetű testek, hüvelyek, öntvényminták, hordók, tartályok és fröccsöntésre használatos fúvókák melegítésére. Anyaga: rozsdamentes acél vagy rozsdamentes acél, kerámiabetéttel. Csatlakozás módja: vasalócsatlakozás vagy kábel

Bővebben
Palást fűtőtestek

Bármilyen elektromos fűtőbetétre van szüksége,
- az egyeditől a sorozatgyártott termékig -
nálunk biztosan megtalálja!
Elektromos fűtőbetét gyártása, már több mint 25 éve!

Fűtőbetét

Néhány ok, amiért a Carbo elektromos fűtőbetéteket választják a legtöbben: Mert a fűtőbetéteink, a legnagyobb méret, típus és anyagválasztékkal, garantáltan a legjobb anyagokból készülnek, hosszabb élettartamúak, maximális és egyenletes hőeloszlást biztosítanak, ipari és háztartási alkalmazásokra egyaránt alkalmasak, folyamatos fejlesztésűek, remek ár-érték arányt képviselnek.

Bízza ránk

Elektromos fűtőbetéteinkkel egyéni megoldásokat kínálunk Önnek a legegyszerűbb típusterves melegítőktől a komplex gyártósori termikus eljárásokig. Szakértő mérnökeink nem ismernek lehetetlent. Bízza ránk akár a prototípus elkészítését, gyártását! Vállaljuk Önnek: egyedi fűtőbetétek gyártását, típusterv illetve egyéni elképzelések alapján - akár 1 darabot is -, bármilyen méretben, alakban, elektromos fűtőbetétek értékesítését magánszemélyek és viszonteladók részére is.

Garancia

A Carbo Kft. üzletpolitikájának elengedhetelen része Ügyfeleink teljes megelégedettsége, amelyet a legjobb szolgáltatásokkal és termékeink minőségével garantálunk. Fűtőbetéteink kiválló minőségűek, csak a nem rendeltetésszerű használat vezethet meghibásodáshoz. Rendeltetésszerű használat esetén történő esetleges meghibásodásért felelősséget vállalunk. A fentiek érdekében cégünk 2004. 09. 27-én vezette be az MSZ. EN ISO 9001:2009. minőségirányítási rendszert.

Rendelések

A Carbo Kft. megrendelői és saját érdekében nem tart raktáron nagy mennyiséget árukészletből, mert a tárolás költséges. Azért, hogy a legjobb árakat biztosíthassuk, Önnek rendelést kell leadnia. A megrendelt fűtőbetéteket - akár 1 db esetén is - 1-2 hét alatt szállítjuk. Lépjen kapcsolatba velünk!

További szolgáltatásaink a Carbo.hu oldalon.

Carbo Kft. Kecskemét kiemelt partnerei

Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név
Partner név