Carbo Kft. - Adatkezelési tájékoztató

JOGI SZEMÉLY SZERZŐDŐ PARTNEREK, TERMÉSZETES SZEMÉLY KÉPVISELŐINEK ELÉRHETŐSÉGEI ADATAI KEZELÉSÉHEZ (Frissítve: 2020.01.06.)

Az adatvédelem kiemelten fontos a Carbo Kft. számára, ezért a természetes személyek adatai feldolgozásakor nyitottan és átláthatóan járunk el.

A hatályos jogszabályoknak, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendeletének megfelelően az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban (nyilatkozatban) rögzítjük, hogy hogyan dolgozzuk fel és védjük személyes adatait.Ki kezeli az Ön személyes adatait?


Adatkezelő neve: Carbo Kft.
Székhelye: 6000 Kecskemét, Bagi László u. 7.
Adószáma: 23374803-2-03
Telefonszám: + 36 (30)-300-8187
E-mail cím: info@carbo.hu
Weboldal neve: http://futobetet.hu/


Hol és mennyi ideig tároljuk az Ön személyes adatait:

Az Öntől kért adatokat (név, telefonszám, e-mail) székhelyünkön, a Carbo Kft. elektronikus és papíralapú adattároló rendszerében tároljuk. Árajánlatkérés esetén, ha nem lesz megrendelés 6 hónapon belül, akkor a természetes személy elérhetőségét töröljük 6 hónap múlva. Megrendelés esetén a számla kiállításától számított 6 évig megőrizzük az adatokat.Ki fér hozzá az Ön személyes adataihoz?

Az Ön személyes adatait az alábbi munkakörök ellátását végző munkavállalóink (mint adatfeldolgozók) kezelhetik.Munkakörök: árajánlat-készítő, ügyvezető, logisztikai vezető, kereskedelmi és pénzügyi vezető/ ügyintéző, könyvelő, csomagoló, fuvarozó
Adatkezelés célja: Üzleti kapcsolattartás (ajánlatok készítése, megrendelések, szerződések teljesítése, szállítás, számlázás, vevői-elégedettségmérés)


Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból kívül álló harmadik személyekkel. A harmadik fél (Magyar Posta, futárszolgálat) részére továbbított személyes adatokat csak az Önnek nyújtott szolgáltatás lehetővé tétele érdekében használjuk fel.Mi a feldolgozás jogalapja?

Személyes adatainak feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul.Tájékoztatás az Önök jogairól:Hogyan gyakorolhatja a jogait?

Az adatvédelmi rendelkezések maradéktalan betartása érdekében adatvédelmi munkatársunk kezeli a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket.Adatvédelmi munkatárs / Adatvédelmi tisztviselő:

Adatvédelmi munkatársunk (Csordás Erika) feladata, hogy a személyes adatait mindig pontosan, szükséges mértékben és meghatározott cél érdekében dolgozzuk fel. Adatvédelmi munkatársunkkal a info@carbo.hu e-mail-címen léphet kapcsolatba, vagy a +36 (30)-935-6512 telefonszámon.A felügyeleti hatóságnál való panasztétel joga:

Ha úgy gondolja, hogy a Carbo Kft. a személyes adatait helytelenül dolgozza fel, lépjen velünk kapcsolatba. Joga van panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál is (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 22/C, ugyfelszolgalat@naih.hu, 06-1/391-1400).Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései:

Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásairól mindig tájékoztatjuk Ügyfeleinket.